Kennismaken

Zoek je een middelbare school? Maak dan kennis met het JFC op één van onze activiteiten. Dit zijn de activiteiten in schooljaar 2022-2023.

Techniekevent

Voor iedereen vanaf 10 jaar is er een speciaal Techniekevent om kennis te maken met techniekonderwijs op het JFC.

Wanneer: zaterdag 24 september 2022
Tijden: 10:00 - 15:00 uur

Meer info

Ouderavond groep 8 in november 

U bent op donderdag 10 november 2022 van harte welkom bij onze ouderavond. De presentatie is van 19.30-20.30 uur. Na de presentaties zijn verschillende standjes te bezoeken mocht u vragen hebben.

Bezoek groep 8 (leerlingen)

Alle basisscholen in Barneveld en omgeving komen een middag bij ons langs om kennis te maken en lesjes te volgen. Dit jaar vindt dit plaats op 14, 15, 17 en 18 november. Gaat de basisschool van uw kind niet? Dan kunt u zich ook individueel aanmelden via mn@jfc.nl.

De middag is van 13.30-15.00 uur.

Junior Fontanus (voor vwo-leerlingen)

Wil je graag extra uitdaging in groep 8? Kun je je vastbijten in vraagstukken? Denk je veel na over dingen waarover je niet op school leert? Bedenk je graag mooie dingen? En maak je ze het liefst met je handen?

Voor alle kinderen die meer kunnen en willen, is het Junior Fontanus bedoeld. Dit is ook een mooie mogelijkheid om al echt goed kennis te maken met ons.

Open Huis

In januari organiseren wij altijd een Open Huis voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8. U kunt zich hier nu al voor aanmelden.

Kennismaken voor de zomervakantie

Is uw kind aangemeld en toegelaten, dan volgt voor de zomervakantie nog een ouderavond en een kennismakingsmoment voor de nieuwe brugklassers met de mentor en de klasgenootjes. Op deze manier is de overgang na de zomervakantie minder spannend. De eerste dagen na de grote vakantie zetten we de kennismaking in een rustig tempo voort.

Exacte data en tijdstippen weten van de kennismakingsmomenten? Check de belangrijke data.