Werken op het JFC

Werken op het JFC is boeiend. Vooral omdat werken met leerlingen iedere dag nieuw, spannend en anders is. Wil jij werken op een christelijke school waar actief samengewerkt wordt op basis van vertrouwen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat leerlingen van jou iets mogen verwachten? Dan hopen we dat je solliciteert!

Het JFC is een werkgever die veel mogelijkheden biedt, openstaat voor vernieuwing en graag ziet dat je initiatief neemt. Wij vragen van nieuwe collega’s dat zij grondslag, doel en overige benoemingscriteria onderschrijven en meelevend lid zijn van een protestants-christelijke gemeente.

Vacatures

We hebben op dit moment de volgende vacatures:

Een open sollicitatie is altijd mogelijk.

Bekijk overige vacatures op de website van ons samenwerkingsverband of op Meesterbaan.nl.

Wat biedt het JFC?

Wij bieden beginnende leraren een uitgebreid begeleidingsprogramma. Beginnende docenten worden gecoacht op zowel het vakgebied als op onderwijskundige vaardigheden. Ook zijn er jaarlijks startersgroepen waarbij de nadruk ligt op gezamenlijke intervisie. De arbeidsvoorwaarden voor het personeel van het JFC zijn conform de CAO Voortgezet Onderwijs.

Open sollicitatie
Is er voor jouw vak momenteel geen vacature? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Gonda de Jong: hjdejong@jfc.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur: laminderhoud@jfc.nl.

Stages en afstuderen

Volg je een voltijd- of een deeltijdopleiding tot leraar? En ben je op zoek naar een stageplaats? Dan ben je van harte welkom op het JFC! Het JFC is een protestants christelijke school. Wil je weten wat dat op onze school inhoudt? Lees dan onze missie en visie.

Mevrouw S. Niemeijer is onze stagecoördinator. Neem met haar contact op voor meer informatie over een eventuele stageplaats. Mail naar nr@jfc.nl.

Ook is het mogelijk om tijdens je bachelorstudie deeltijd stage te lopen als schoolmaatschappelijk werker, psycholoog of orthopedagoog. Er zijn twee momenten in het jaar dat stageverzoeken in behandeling worden genomen: medio april en medio september. Contactpersoon is mevrouw S. Niemeijer. Sollicitatiebrief met CV kunnen gestuurd worden naar: nr@jfc.nl. Dit geldt ook voor afstudeerverzoeken.