(Secundaire) arbeidsvoorwaarden

We vertellen je graag meer over onze arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste arbeidsvoorwaarden kun je vinden in de CAO-VO.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Daarnaast hebben wij ook een zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaardenpakket.
Wij bieden:
- een ruime fietsenregeling
- een computerplan. Docenten krijgen een laptop in bruikleen, daarnaast kunnen zij gebruik maken van deze uitruilmogelijkheid
- regeling aanschaf trolley boekentas 
- het uitruilen van reiskosten woon-werk en vakbondscontributie
- bedrijfsfitness waardoor je fiscaal aantrekkelijk kunt sporten bij een fitnesscentrum bij jou in de buurt
- een regeling waarin wij financieel bijdragen bij de aanschaf van een computerbril
- in- en externe coachingsmogelijkheden
- diverse collectieve verzekeringen waarbij je korting krijgt
 

Pensioen

Het JFC is aangesloten bij een van de grootste pensioenfondsen – het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Elke medewerker wordt aangemeld bij het ABP (dat is verplicht). Uitgebreide informatie kun je vinden op www.abp.nl. 
 

Ontwikkeling en scholing

Het JFC biedt ruimte voor ontwikkeling. We investeren in jouw ontwikkeling door het aanbieden van opleiding, training en scholing in de eigen JFC-academie, gezamenlijke studiedagen en daarbuiten.
 

Rookverbod

Op de school geldt een rookverbod. Collega’s die willen stoppen met roken en daarbij hulp nodig hebben, ondersteunen wij daarin. 
 

Vragen

Heb je vragen over de (secundaire) arbeidsvoorwaarden, dan kun je contact opnemen met de afdeling Gonda de Jong-Slump, P&O adviseur, of Connie van den Top-Gilles, medewerker P&O, telefonisch op nummer 0342-491469 of per mail hjdejong@jfc.nl of jjvandentop@jfc.nl