Vacature docent ckv (bevoegd of in opleiding)

Per november 2022 zoeken wij een enthousiaste docent CKV voor 6 lessen per week (0,24 fte). Per 1 januari 2023 gaat een collega met pensioen, waardoor er een vacature van 9 lessen (0,36 fte ontstaat. Deze vacatures kunnen gecombineerd worden, totaal 15 lessen (0,6 fte).

CKV is een uitdagend en creatief vak, waarbij wij onze leerlingen in contact willen brengen met kunst en cultuur in onze samenleving en daarbuiten. Het kennismaken met en het leren waarderen van kunst en cultuur is een belangrijke opdracht voor onze school. Op deze manier willen we leerlingen beter voorbereiden op hun plek in de samenleving en hen de meerwaarde van het ervaren van kunst en cultuur bijbrengen.bijbrengen. Twee prachtige ckv-lokalen bieden alle mogelijkheden om hier vorm aan te
geven.

Functie-eisen:

  • bevoegd of studerend
  • meelevend lid van een protestants christelijke kerk

We zijn een werkgever die veel mogelijkheden biedt, die open staat voor vernieuwingen en graag ziet dat je initiatief neemt.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO.
Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Wil je werken op een christelijke school waar wij als collega's actief samenwerken op basis van vertrouwen? Wil je onderwijs bieden waarmee we de leerling verwonderen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat de leerlingen van jou iets mogen verwachten? Ben je meelevend lid van een protestants christelijke kerk? Dan hopen we dat je solliciteert!

Informatie: voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L.A. Minderhoud, voorzitter college van bestuur, telefoon 0342-491469 (werk) of mobiel 06-34486874 of per mail laminderhoud@jfc.nl.

Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je per mail sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Rianne van Koerten, P&O-adviseur, sollicitaties@jfc.nl. De sluitingsdatum is 4 november a.s. Na de sluitingsdatum zullen we je informeren over het vervolg van de procedure.

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
we zijn gedreven en in beweging
we zijn gelijkwaardig en aanvullend
we zijn trots en positief
we zijn christen en respectvol