Vacature docent NT2  

Per 1 november zijn wij op zoek naar een docent NT2 voor het lesgeven aan de leerlingen (11 – 18 jaar) van de ISK. Het betreft een vacature van 10 - 25 lessen (0,4 - 1,0 fte).

Omschrijving

ISK Barneveld is voor anderstaligen, voor leerlingen die nog geen of nauwelijks Nederlands spreken, lezen en/of schrijven. Zij moeten zich voorbereiden op een toekomst waarin het gebruik van de Nederlandse taal een cruciale rol speelt.
Internationaal betekent dat leerlingen uit de hele wereld welkom zijn op de ISK.
Schakelklas betekent dat een leerling naar de ISK gaat om te schakelen naar het reguliere onderwijs, bijvoorbeeld naar het VMBO, HAVO, VWO, PRO of naar MBO/ROC. Dat zal na een periode van anderhalf tot twee jaar plaatsvinden.
 

Wij vragen

  • een pabo diploma, aangevuld met het certificaat NT2 (of bereidheid deze te halen) of een tweedegraads bevoegdheid of hiervoor studerend;
  • (bij voorkeur) ervaring en affiniteit met ISK-leerlingen;
  • een warme en professionele benadering ten opzicht van de doelgroep;
  • een stevige en flexibele persoonlijkheid;
  • van nieuwe collega’s dat zij grondslag, doel en overige benoemingscriteria onderschrijven en meelevend lid zijn van een protestants-christelijke gemeente. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal LB. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-VO. 
Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Inlichtingen: voor meer informatie kun je contact opnemen met Joanne Vuijk-Koudijzer, teamleider  ISK, telefoon 06-25109122 of per mail jvuijk@jfc.nl
Meer informatie over het JFC en de ISK kun je vinden op onze website: www.jfc.nl.
 
Sollicitaties: je sollicitatiebrief en CV kun je tot 4 november a.s. per mail sturen naar Johannes Fontanus College, t.a.v. Rianne van Koerten, P&O adviseur, sollicitaties@jfc.nl
Na de sluitingsdatum zullen je informeren over het vervolg van de procedure. 
 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen.
 
We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
  • we zijn gedreven en in beweging
  • we zijn gelijkwaardig en aanvullend
  • we zijn trots en positief
  • we zijn christen en respectvol