Vacature interieurverzorg(st)er

 

Wij zoeken enkele interieurverzorg(st)ers (m/v) voor 10 of 20 uur per week. Samen met collega's zorg je voor het schoonhouden van ons mooie vernieuwde schoolgebouw.

De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 6.00 – 8.00 uur en/of 15.00 – 17.00 uur (vrijdag van 14.00 – 16.00 uur).  Je bent in de schoolvakanties vrij.  

Wil je werken op een christelijke school en onderschrijf je de christelijke identiteit van de school, dan hopen we dat je solliciteert! 

Informatie en sollicitatie

Informatie:  voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Martijn Memelink, hoofd facilitaire zaken, tel. 0342-491469 of per mail naar mamemelink@jfc.nl.

Sollicitaties: je reactie kun je mailen naar Connie van den Top-Gilles,  jjvandentop@jfc.nl 

Over onze school

Het Johannes Fontanus College (JFC)  is een christelijke scholengemeenschap voor mavo-havo-
atheneum-gymnasium-technasium. We gaan ervoor dat de leerling zich op zijn eigen niveau maximaal ontwikkelt. Ook vinden wij het belangrijk dat de leerling ontdekt en ervaart dat God hem of haar unieke talenten heeft gegeven. We stimuleren de leerlingen om deze talenten tot bloei te laten komen. We geloven dat mensen op het JFC het verschil maken. Of je nu lesgeeft of de administratie doet: we hebben iedereen nodig en hebben dezelfde missie. Je herkent ons aan de volgende waarden:
 we zijn gedreven en in beweging
 we zijn gelijkwaardig en aanvullend
 we zijn trots en positiefwe zijn christen en respectvol